Ősi ír áldás, amely segít, hogy rátalálj az utadra

Az áldást leggyakrabban a keresztény vallás gyakorolja. Jelentése,  jót  előidéző szó, gesztus, az átok ellentéte. Az áldás egy szeretettel, fénnyel bevont jókívánság.  A tibeti nyelvben az áldás szó, az átváltozást jelenti, olyan tapasztalatnak az eredménye, amely szellemi emelkedést idéz elő, jobbá tesz az  elmét.

A áldás irányítható: emberre, állatra, élethelyzetre, ételre, vagy bármire, amiről a negatív energiát el szeretnénk vonni, vagy egyszerűen  csak hálásak vagyunk a létezéséért. Tehát megáldhatjuk a jót, amiért hálásak vagyunk és a rosszat is, amin javítani szeretnénk.

Manapság egyre több ember ismeri fel, hogy a gondolat, de legfőképpen a kimondott szónak  hatalmas ereje van. Amit kimondunk,gondolunk azzal termetünk, ezért fontos, hogy ügyeljünk a szavainkra és a gondolatainkra. Az áldás, nem más, mint a kimondott szó.  Ereje abban rejlik, hogy a jókívánság visszaszáll arra, aki kérte. Fontos, amikor áldást kérsz vagy áldasz, hogy tiszta szívből tedd.

Íme az ír áldás, ami segít megtalálni az utad. 21 napon keresztül, olvasd el az áldást naponta és figyeld meg hogyan változtatja meg az életed.

“Legyen előtted mindig út! Fújjon mindig hátad mögül a szél. S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten.

Eljött a hétnek utolsó napja! Ne búsulj lesz a jövő hétnek is vasárnapja. Addig is kívánom, hogy betegség kerüljön!

A küszöbödre a szerencse leüljön! Maradjon is nálad életed végéig Míg csak nyárra ősz jön, a világ végéig!

Mosolyt küldök, fogadd el ! És nevess velem ma is! Legyen ma béke belül. Bízz abban, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban.

Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz.

Légy elégedett önmagaddal, úgy ahogy vagy.

Hagyd ezt a tudást beépülni a csontjaidba, és add meg a lelkednek az éneklés, a tánc, az ima és a szeretet szabadságát.

Ez mindannyiunk számára létezik.”

One thought on “Ősi ír áldás, amely segít, hogy rátalálj az utadra

  1. Dr Huszár Zoltán says:

    A zene miatt kicsit megváltoztatott szöveggel, de ugyanilyen jelentéstartalommal énekelhető, csodaszép négyszólamu kórusmű. A dallama is felemelő.

    A dalsz9veg igy kezdődik :

    Simuljon mindig lábad elé jó ut, fujjon csak a hátad mögül szél, hulljon az eső lágyan földedre, melegitsa arcodat a fény …..

    Zoli bácsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..