Napi bölcsesség – Február 6.

Szellemi fejlődés fontos része az egészséges életmódnak. Ezért hoztam Neked a napi bölcsesség vércsoport szerint, ami segít a megkezdett utadon maradni.   Szellemi fejlődésedet szolgálhatja még  egy könyv, egy előadás, egy önismereti tréning és a napi motiváció is. Olvass minden nap legalább 15 percet olyan könyveket, amik motiválnak, segítenek az utadon tartani.

Az önismeret és a motiváció  rendkívül fontos, ahhoz hogy harmóniában élhess és a hétköznapi élet viharai ellenére is megmaradjon a lelki békéd és nyugalmad. Azt szoktam mondani, könnyű megőrizni a lelki békét és harmóniát egy kolostor ingerszegény falai között. Számomra azok a hiteles és követendő emberek, akik a hétköznapok forgatagában teszik ugyanezt. Erre Te is képes vagy! Ismerd meg önmagad, légy önmagad legjobb barátja, hallgass a belső hangodra. Ehhez szükség van önismeretre, amit folyamatos tanulás és napi motiváció útján érhetsz el.

A motiváció olyan mint a fürdés, naponta van rá szükség. Éppen ezért , a napi bölcsességet tartalmazó képekkel segíteni szeretnék Neked abban,  hogy legyen kitartásod végig csinálni amibe belekezdtél. Változtatni az életeden, egészségesebben, a vércsoportod szerint táplálkozva megvalósítani azt, ami a szíved vágya.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..