Miről szól az Álmaid útján?

Az Álmaid útján egy életmódrendszer, egy filozófia, ami nem csupán egy, a vércsoport szerinti táplálkozásról szól, sokkal inkább egy életstílust, képvisel, amely magában foglalja:

  • a vércsoport szerinti táplálkozást
  • testmozgást
  • kikapcsolódást
  • önfejlesztést
  • a testi-lelki harmónia megteremtését
  • az egészség megőrzését a mindennapok forgatagában.

Az Álmaid útján filozófia NEM FOGYÓKÚRA, annak ellenére, hogy tartós fogyást is eredményez, ha a testednek épp erre van szüksége. Sokkal inkább a egy komplett életmód rendszer, mely a természetes genetikai ritmust hivatott helyreállítani.

E filozófia segítségével egy egészséges, boldog, minőségi életet teremhetsz magadnak. Elsajátíthatod a táplálkozás művészetét, megtanulhatod hogyan táplálkozz egészségesen, érd el, vagy tartsd meg az ideális testsúlyod csodaszerek nélkül. Arra tanít, hogy a rendelkezésedre álló élelmiszerekből, mit és mennyit fogyassz annak érdekében, hogy az, a szervezeted számára a legoptimálisabb módon hasznosuljon.

A legtöbb életmódrendszerrel ellentétben az Álmaid útján filozófia a testet és a lelket egymástól elválaszthatatlanként kezeli, holisztikus személettel közelíti meg. Ahhoz, hogy egészséges legyen a tested, a lelked egészégét is ápolni kell, a kettőt különválasztani nem lehet.

A táplálkozás mellett hangsúlyt kap a rendszeres a vércsoportodnak megfelelő mozgás és az önmagaddal való kapcsolatteremtés is. Megtanulhatod letenni a napi stresszt, harmóniát teremteni önmagadban és foglalkozni azzal, ami számodra fontos, ami a szíved vágya.

Lépesről lépésre, fokozatosan építheted be életedbe az egészségedet, a fiatalságodat megőrző szokásokat, drasztikus változtatások nélkül.

Ez egy folyamat, amely során napról napra jobban érzed magad és felismered, hogy minden a rendelkezésedre áll az egészséged, ideális testsúlyod elérése érdekében, csak meg kell tanulnod, hogyan használd ezeket az erőforrásokat. Mindezek mellett segítséget nyújt a céljaid elérésében, legyen szó az egészségeddel vagy az életed egyéb területivel kapcsolatos célokról.

Tartson bárhol egészségtudatos életed, légy egészséges, küzdj betegséggel vagy túlysúllyal, soha nem késő változtatni és egy egészséges, boldog, minőségi életet élni.

 

Close Menu
×
×

Cart