Bemutatkozás

Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Czibere Csilla vagyok.  Masszőr, táplálkozási tanácsadó, a kiegyensúlyozott életvitel híve és követője.  Egy hajdú- bihar megyei kisvárosban, Nádudvaron születtem és nőttem fel.  Az egészséges életmód, a spiritualitás egész gyerekkoromat meghatározta. Anyukám otthon sütötte a kenyeret, főzte a lekvárt, termesztette a zöldségeket, gyümölcsöket, azért hogy minél egészségesebben táplálkozhassunk.  Ennek ellenére hosszú évek után érett meg az idő arra, hogy arra a pályára lépjek, ami boldoggá tesz, ahol az embereknek tudok segíteni, utat mutatni és ami a szenvedélyem.

20 éves koromban a szülői tiltás ellenére elköltöztem Budapestre.  Itt kezdődött az életem. Különböző területeken kipróbáltam magam, több-kevesebb sikerrel. Voltam üzletvezető egy bárban, recepciós edzőteremben, üzletkötő, irodai alkalmazott és még sorolhatnám de egyik szakma sem adta azt amire igazán vágytam.  Ez végül odavezetett, hogy 2007-ben elköltöztem Spanyolországba.

Eredetileg Anglia volt a cél, de az élet úgy hozta, hogy Marbellan kötöttem ki.

Első pillanatban a spanyol tengerpart csalódást okozott, mert homokos tengerpart helyett apró kavicsok vártak. Ennek ellenére gyorsan megszerettem az országot. Magával ragadott a spanyolok életkedve, vidámsága, a táj szépsége, a hegyek és a tenger együttes látványa.

Az első munkahelyemet  a vendéglátás területén szereztem, mint mindenki, aki külföldön kezd új életet nyelvtudás nélkül.  Idővel megtanultam spanyolul, fejlődött az angol nyelvtudásom, így nőtt a lehetőségeim száma.  Kiépítettem egy kisebb takarító vállalkozást, elkezdtem különféle terápiákat, masszázsokat tanulni, beleástam magam a táplálkozási tanácsadás rejtelmeibe és találtam egy olyan szakmát, amit szívből, szeretetből csinálok, ami feltölt, energiát ad. Így lettem masszőr.  Nem utolsó sorban megvalósítottam egy régi álmomat.

Évek óta foglalkoztatott egy saját panzió üzemeltetése, ahol a vendégek nemcsak szállást kapnak, hanem terápiákat, életmód tanácsadást is.  Egy álom valósult meg, mely viszonylag rövid életű volt. A válásom után a panziót be kellett zárni.

Egy dolgot viszont megtanultam, az álmokat meg kell valósítani és igen, ha meg tudod álmodni meg is tudod valósítani.

 

 

Lehet elbuktam, de a saját bőrömön tapasztaltam, ha igazán hiszel valamiben, magadban, akkor képes vagy az álmodat a valóságba átültetni.

A panzió bezárása után még egy ideig Spanyolországban maradtam, de egyre érezhetőbb volt , hogy változtatnom kell. Így kerültem Svájcba, ahol masszőrként dolgozom, írok, életmód tanácsadással foglalkozom, építem az új életemet.

A külföldön töltött évek sokat változtattak rajtam, átértékelődtek bennem a dolgok, jobban figyelek a belső hangra, tudatosabban élek és megtanultam kifejezni magam, kiállni magamért.

Hosszú utat jártam be,míg eljutottam oda, ahol most vagyok és az út még nem ért véget. Vannak könnyebb és nehezebb periódusok az életünkben, de csak rajtunk múlik, miként éljük meg őket.

A tapasztalataimról, a megélt csodákról, bukásokról, újrakezdésekről,  Spanyolországról, Svájcról , az egészséges életmódról szóló gondolataimat szeretném megosztani veletek kedves Olvasók.

Fogadjátok szeretettel!

4 thoughts on “Bemutatkozás

    • Csilla says:

      Szia Evi, koszonom. Remelem érdekes olvasmannyal tudok majd szolgalni. Orommel fogadom a kommentjeidet, velemenyedet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..