AROLO – ősi atlantiszi energia kezelés

Manapság egyre többen alkalmaznak energetikai kezeléseket, akár önálló kezelésként, akár masszázs mellé beiktatva. Most egy talán kevésbé ismert, ősi energia kezelést szeretnék megismertetni veletek. Fogadjátok szeretettel az AROLO-t.

Az AROLO-t F.E. Eckard Strohm fedezte fel a ma emberének. Az AROLO a REIKI energetikai mintájához hasonló. Kezelési módszere az ősi atlantiszi gyógyító mesterek tudását alkalmazza. Az AROLO segítségével a kezelő képes a megbetegedés okát feltárni, így az okot és a tüneteket célzottan és egyidejűleg kezelni, a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető.

Az  összes gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése, emiatt testünk energetikai felépítéséhez a legközelebb áll. Az AROLO az alapoktól kiindulva , képes széleskörűen kezelni az embert. Az AROLO különböző

Az AROLO betegség filozófiája szerint minden betegség arra vezethető vissza, hogy nem élünk harmóniában az Univerzummal,mert elzárkózunk saját isteni létünk elől. Isteni eredetünk szerint tökéletesek vagyunk, s mint ilyenek, részei vagyunk Istennek, ezáltal minden más létező a mi részünknek tekinthető. Mivel nem éljük nap, mint nap ezt az  egységet, szeretetben és harmóniában az Egésszel, hanem elzárkózunk isteni eredetünk, ezáltal a felénk áramló energiák elől, ez az elzárkózás betegségek formájában jelentkezik.

Az AROLO egy energetikai tesztet jelent, amely megmutatja, hogy a fent említett elzárkózás adott betegnél melyik AROLO szinten nyilvánul meg. Ez lesz egyben a kezelés szintje is. Hogyan zajlik a diagnózis? A diagnózis során, egy bizonyos sorrendben impulzusokat küldünk az agynak, ezeket az agy kérdés-impulzusokká adja össze. Az agy kiértékeli a visszatérő impulzust, és az eredményt a karteszt segítségével láthatóvá teszi.A karteszt hasonló a kineziológiából ismert karteszthez.   Mivel az elzárkózás az isteni energiák elől az AROLO-ban öt szinten nyilvánulhat meg (ezek: anyagi, energetikai, érzelmi, szellemi és spirituális okok lehetnek), ezért itt sohasem a beteg szervet vagy testrészt kezeljük, hanem megkeressük a legnagyobb diszharmóniát, ami elválaszt bennünket saját isteni létünktől, és ezt a legnagyobb diszharmóniát, és  isteni energiák segítségével megszüntetjük.

Az AROLO kezelés tehát sohasem a tünetekre hat, hanem mindig a betegség legmélyebb okát keresi, a beteget közelebb viszi saját tökéletes énjéhez, és ezen keresztül hat vissza a tünetekre és semlegesíti azokat.

AKMA-RA-LA Szimbólum
Terek tisztítására is használják

Lehetnek olyan betegségek, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak lélek állapotban felvállalt életfeladatainkkal. Az AROLO diagnózis megmutatja ezt, és ilyenkor nem engedi meg az energetikai beavatkozást, ezáltal elkerülhető, hogy ezzel a gyógyítási módszerrel valakinek befolyásoljuk a karmáját, vagyis elvegyük tőle a betegséget, ha az, az ő tanulási feladatihoz hozzá tartozik. Ebben az esetben is lehetséges azonban a segítségnyújtás, mert az AROLO szimbólumok olyan hatásokat indítanak el, amelyek a betegben tudatosítják tanulási feladatainak lényegét, rávezetve őt, ezáltal a megoldásra.

Az AROLO technikát az angyaloktól kaptuk. Köszönjük meg az angyaloknak, hogy ezzel a kimeríthetetlen és kristálytiszta energiával  elősegítik gyógyulásunkat.

 

 

 

Forrás: www.kulturbutik.hu

https://www.timeslive.co.za

One thought on “AROLO – ősi atlantiszi energia kezelés

  1. Ibolya says:

    Örülök,hogy rád találtam Csilla! Lehetne egy kicsit bővebben az AROLO technikáról olvasni? További sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..